علم و صنعت

آمیخته ای از علم و صنعت

بررسی پیامدهای روشن نگه داشتن مودم

صبا ۵ ساعت پیش

بیشتر افراد به منظور حفاظت از مودم خود در برابر آسیب های احتمالی و همچنین به منظور صرفه جویی در مصرف برق، پس از اتمام کار خود اقدام به خاموش کردن مودم می کنند. در ادامه، این مقاله به بررسی مزایای روشن نگه داشتن مودم و همچنین عواقب احتمالی ناشی از آن می پردازد. با مطالعه این مطلب، خوانندگان قادر خواهند بود تا تصمیم آگاهانه تری در خصوص نحوه استفاده از مودم خود اتخاذ نمایند.

عواقب روشن گذاشتن مودم

مودم به عنوان یک وسیله الکترونیکی طراحی شده است تا به طور مداوم و بدون وقفه کار کند. این دستگاه به دلیل نداشتن قطعات مکانیکی، تقریباً هیچ استهلاکی ندارد. همچنین، توان مصرفی و گرمای تولیدی قطعات داخلی مودم به اندازه ای نیست که مشکل ساز شود. با این حال، برخی از قطعات الکترونیکی داخل مودم در مقابل گرما، رطوبت و ضربه حساس هستند. اما مودم به طور کلی در معرض این عوامل قرار ندارد و می تواند به طور مداوم و بدون وقفه کار کند.

طراحان مودم طوری برنامه ریزی کردند تا این دستگاه برای مصارف زمانی طولانی مدت کارآیی داشته و خللی در دستگاه به وجود نیاید. اما بهتر است زمانیکه مصرف زیادی در طول روز از آن نمی شود مودم خاموش بماند. روشن و خاموش کردن پی در پی مودم می تونه کلید پاور را خراب یا شل کند، ضمن اینکه اگه فضایی که مودم رو قرار داده اید، جریان هوا وجود ندارد هر از چند گاهی مکان آن را تغییر دهید. با هر بار خاموش کردن مودم و روشن کردن مجدد آن، باید یه زمانی رو منتظر لود شدن مودم و همچنین سبز شدن چراغ DSL و اینترنت بمانید که این امر از حوصله برخی افراد خارج است. لازم به ذکر است خط های تلفن دارای درصد کمی نویز و نوسان ولتاژ است که باعث آسیب زدن به بخش فیلترینگ مودم و کنترل کننده خط تلفن می شود. با خاموش کردن مودم می تونید این احتمال کم رو به صفر برسانید.

یک سری مزایا برای خاموش نمودن تجهیزات وجود دارد و البته معایبی نیز دارد:

• امنیت:خاموش نمودن تجهیزات در حالتی که شما از آن ها استفاده نمی نمایید باعث بالا رفتن امنیت شبکه شما می شود. هکر ها وقتی که تجهیزات شبکه های شما، مخصوصا نوع وایرلس آن ها خاموش باشند هیچ کاری نمی توانند انجام دهند، استفاده از فایروال ها می تواند مفید باشد ولی لزوما امنیت شما را به طور کامل تامین نمی کند. • صرفه جویی در مصرف برق:با خاموش نمودن کامپیو تر ها و رو تر ها و مودم ها می توان در مصرف برق صرفه جویی نمود، البته مصرف این تجهیزات به اندازه تجهیزات بزرگ خانگی نیست ولی بی اثر هم نیست. • جلوگیری از اثرات نوسان برق:در صورت بروز نوسانات برقی در شبکه شما، به تجهیزات شبکه ای ضرری وارد نمی شود. استفاده از محافظ های برای این کار مفید است ولی این تجهیزات فقط در دامنه عملکرد خود مفید هستند. نوع ارزان قیمت این تجهیز عملا کار زیادی انجام نمی دهد و در صورت بروز شوک های برقی جریان را به تجهیزات شبکه شما منتقل می نماید. • سر و صدای تجهیزات:تجهیزات کامپیوتری و شبکه ای بسیار کم صدا شده اند ولی باز هم خاموش بودن آن ها در سکوت و نبودن سر و صدا در محیط تاثیر گذار است. • عمر تجهیزات:روشن بودن همیشگی تجهیزات شبکه ای و کامپیوتری تاثیر بسزایی در کوتاه شدن عمر تجهیزات دارد. دیسک درایو ها در این زمینه حساستر می باشند. بالا رفتن دمای تجهیزات نیز در عمر آن ها تاثیر دارد.

• عدم ارتباط:بعد از روشن نمودن تجهیزات ممکن است شبکه شما به درستی کار نکند. شما باید در ترتیب روشن نمودن تجهیزات دقت کنید. معمولا اول مودم های اینترنتی را باید روشن کرد و بعد بقیه تجهیزات را. بالاخره ممکن است که روشن و خاموش نمودن تجهیزات در ارتباط و یا عدم ارتباط مجدد شما تاثیر گذار باشد. • بد خاموش نمودن تجهیزات:تجهیزات شبکه ای ممکن است در جایی نامناسب باشند که عمل خاموش و روشن نمودن را برای شما سخت کند. شما باید این تجهیزات را همانگونه که سازنده گفته خاموش و روشن کنید نه اینکه تجهیزات را با قطع برق خاموش کنید. ممکن است خاموش و روشن نمودن تجهیزات به صورت صحیح برای شما سخت باشد.

بیوگرافی
آمیخته ای از علم و صنعت
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی