چگونه می توان طول عمر باتری تلفن همراه را در شرایط آب و هوای سرد افزایش داد
گوشی های هوشمند به عنوان یکی از ابزارهای پیشرفته و کاربردی روز، از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. با این حال، این دستگاه ها در شرایط آب و هوایی مختلف، به ویژه در فصل سرد زمستان، ممکن است دچار آسیب و اختلال شوند. در این گزارش از بخش علم و فناوری، به بررسی راهکارهای افزایش طول عمر باتری گوشی های هوشمند در فصل زمستان خواهیم پرداخت. این اطلاعات می تواند به کاربران در نگهداری و استفاده بهینه از این ابزارهای ارتباطی در شرایط آب و هوایی نامساعد کمک شایانی نماید.
راه های افزایش طول عمر باتری گوشی
اسمارتفون ها این روزها پس از تنها یک دهه توانستند پیشرفت چشمگیری را شاهد باشند. اگر تعدادی ویدیو از گوشی های هوشمند را مشاهده کنید، به راحتی می توانید این پیشرفت را لمس کنید. با این حال، طراحی و مواد ساختاری که در گوشی های هوشمند و بروز امروزی استفاده می شود، آسیب پذیر هستند و با کوچکترین ضربه می توانند آسیب شدیدی را متحمل شوند. برای افزایش طول عمر باتری گوشی، می توان به راهکارهایی همچون کاهش روشنایی صفحه نمایش، خاموش کردن ویژگی های غیرضروری، استفاده از شارژر اصلی و مدیریت مناسب برنامه ها متوسل شد.
با این وجود فصل سرد زمستان یکی از فصولی است که در طول سال خواه علاقمند یا متنفر باشید، رخ می دهد و می تواند شرایط زندگی را به بدترین شیوه ممکن تغییر دهد. جالب است بدانید که هوای سر علیرغم مشکل ساز بودن برای ما انسان ها، برای باتری گوشی ها نیز مشکل ساز است و در طی شرایط و موقعیت های مختلف می تواند طول عمر باتری گوشی را به کمترین میزان ممکن کاهش دهد. اما جای نگرانی نیست چرا که در ادامه این مطلب از نمناک شما را با یک سری از راه ها برای افزایش طول عمر باتری گوشی در فصل زمستان آشنا خواهیم کرد.
راه های افزایش طول عمر باتری گوشی
باتری گوشی های هوشمند اعم از لیتیوم یونی و پلیمر لیتیوم یون از یک سری صفحات فلزی ساخته شده اند که در دو قطب مثبت و منفی تقسیم شده اند. در کل نحوه عملکرد باتری ها کمی پیچیده است اما اگر به زبان ساده بخواهیم بگوئیم، برای شارژ مجدد باتری، قطب منفی باتری با استفاده از الکترون ها و یون های مثبتی که از قطب مثبت ایجاد شده اند، پر می شود. زمانیکه باتری پر می شود، الکترون ها و یون های مثبت سعی می کنند به قطب منفی ( آند ) برگردند، اما توسط حمام شیمیایی از حرکت آنها جلوگیری می شود.
از این رو دمای زیر 32 درجه فارنهایت (صفر درجه سانتی گراد) می تواند مشکلاتی را برای باتری شما ایجاد کند که طبق ازمایشان انجام شده توسطBattery University، نباید گوشی هوشمند خود را در محیطی که دمای آن در سطح دمای انجماد است، شارژ کنید چرا که می تواند طول عمر گوشی و طول عمر باتری را کاهش دهد. با این وجود شما باید یک سری اقدامات را انجام دهید تا در دمای سرد گوشی شما آسیب نبیند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد؛
1- فعال کردن حالت "battery-saving mode "
اولین نکته ای که باید از آن برای جلوگیری از آسیب دیدن باتری گوشی در فصل سرد زمستان انجام دهید این است که حالت ذخیره باتری یاbattery-saving mode را در گوشی هوشمند خود فعال سازی کنید چرا که این قابلیت شما را قادر به استفاده مجاز از باتری در محدودیت های اعمال شده می کند و در نهایت مصرف انرزی، میزان نور صفحه نمایش و میزان عملکرد CPU کاهش پیدا می کند و دیگر عملکرد باتری به کمترین میزان کاهش پیدا می کند. برای فعال کردن این حالت تنها کافی است انگشت خود را از بالای صفحه نمایش به سمت پائین بکشید و از نوتیفیکیشن بار اقدام به فعال کردن آن کنید.
2- تلفن را گرم نگه دارید
نکته دیگری که ما قصد توصیه ان به شما داریم، این است که گوشی را تا حد امکان گرم نگه دارید. بنابراین اگر می خواهید در خارج از خانه کاری را انجام دهید، توصیه می شود که گوشی را در جیب خود قرار دهید تا از هر گونه سرما و وزش بادهای سرد در امان باشد. با این وجود می توانید گوشی را با نزدیک کردن به بدنتان، گرم نگه دارید تا با گرمای شما گرم شود. توجه داشته باشید که این گرما نباید از حد مجاز خود افزایش پیدا کند چرا که گرمای بیش از حد مجاز نیز می تواند آسیب رسان باشد.
3- گوشی را در ماشین رها نکنید
ممکن است بنابر دلیلی ناگهانی شما گوشی خود را در طول مدت زمان زیادی در اتومبیل جای بگذارید! این اتفاق ناگهانی می تواند دمای باتری را به کمترین میزان ممکن برساند و در نهایت عمر باتری گوشی و عمر گوشی نیز کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین به هیچ وجه گوشی را در اتومبیل رها نکنید.