علم و صنعت

آمیخته ای از علم و صنعت

ارسال پیامک | قوانین طلایی برای ارسال پیامک موثر

صبا ۲ ماه پیش

یک پیامک خوب باید دارای ویژگی های مشخصی باشد تا بتواند کارایی و تاثیرگذاری مطلوبی داشته باشد. در این راستا، راهکارهای ساده و کاربردی در ارسال پیامک وجود دارد که افراد می توانند به راحتی از آنها استفاده کنند. این روش ها به افراد کمک می کند تا زمانی که پاسخی برای پیامک خود دریافت نکرده اند، احساس ناراحتی و سرخوردگی نکنند. در واقع، پیروی از این رهنمودها می تواند در ارتقای کیفیت پیامک ها و بهبود تعامل با مخاطبان نقش بسزایی داشته باشد.

نکات و قوانین ارسال پیامک

قبل از ارسال پیامک به دوستان خود، بهتر است قوانینی را رعایت کنیم که بسیار ساده بوده و فقط در مورد کسانی است که ممکن است با نحوه ارسال پیامک مؤدبانه آشنا نبوده و موجب اذیت دیگران شوند. پیامک ها به چند صورت نوشته می شود: کاملاً انگلیسی، پینگیلیشی (کلمات فارسی با حروف انگلیسی) و یا کاملاً فارسی. زمانی که کسی به شما پیامکی ارسال کرد، سعی کنید از دستور نگارشی وی پیروی کرده و مانند او پاسخ دهید. مثلاً اگر "salam" فرستاده بود، شما هم در پاسخ "salam" بفرستید نه "سلام". همیشه منتظر پاسخ پیامک خود باشید و پیامک بعدی را نفرستید، ممکن است طرف مقابل مشغول کاری با اولویت بیشتر باشد. اگر گزارش ارسال برای شما فرستاده نشد، از ارسال مجدد همین پیامک خودداری کنید. ممکن است که طرف مقابل گوشی خود را خاموش کرده و یا در مکانی است که تحت پوشش شبکه نمی باشد. آیا تا به حال دقت کرده اید که بسیاری از انسان ها وقتی از تونل یا زیرزمین یا … بیرون می آیند و صدای بوق متعدد پیامک از موبایلشان به گوش می رسد، لبخند عجیبی بر لب دارند؟ این حس مهم بودن، حس مورد نیاز بودن و حس اینکه چند نفر کارشان به کار من گیر کرده است، می تواند بسیار دردناک باشد، به خصوص اگر همه پیامک ها از یک نفر باشند! با تأخیر در گرفتن پاسخ پیامک، تماس نگیرید. چون پاسخ به پیامک اختیاری است و کاری که با تماس گرفتن حل می شود را به عهده پیامک نگذارید.

*فرستادن پیامک قبل از تماس نشانه ادب است. از جمله تشریفات متعارف در بسیاری از فرهنگ های جهان این است که قبل از تماس تلفنی برای طرف مقابل پیامکی می فرستند تا مطمئن شوند که وی فرصت پاسخگویی تلفنی را دارد. در ارتباطاتی که موقعیت طرف مقابل از شما بالاتر است، این رفتار می تواند نشانه ای از ادب باشد. *متناسب با موقعیت و اهمیت طرف مقبل پاسخ پیامک را بدهید. اگر کسی به شما پیامک زد:«چطوری؟ دلم برات تنگ شده؟ کارها خوب پیش میره؟» جواب این پیامک نمی تواند چنین باشد:ای بد نیستم...یا:ممنون. منم همینطور. *از حروف اختصاری به جای کلمه استفاده نکنید. سعی کنید فرصت کافی برای نوشتن پیامک گذاشته و به دوست خود احترام بگذارید.مثلاً تایپ نکنید chera j nemidi? معنایش این است که او آنقدر برای شما ارزش ندارد که 5 ثانیه اضافی صرف او کنید و بنویسید. Chera Javab Nemidi? چگونه انتظار دارید وقتی خودتان در حد 5 ثانیه برای طرف مقابل وقت نمی گذارید، او چند دقیقه وقت بگذارد و پاسخ شما را ارسال کند؟ *اگر پیامک شما قرار دوستانه و یا مطلب مهمی است در انتهای متن از طرف مقابل بخواهید که در صورت دریافت پیام پاسخ شما را بدهد و اگر پیام شما غیر از این موارد بود گزارش ارسالی که به شما فرستاده می شود برای آگاهی شما کفایت می کند. *تاکید مجدد قرارهای دوستانه با ارسال پیامک نشانه ای از ادب و احترام است. * اگر کسی به شما پیامک زد یعنی فرصت کافی برای تماس تلفنی نداشته است پس لطفاً بلافاصله به او زنگ نزنید و با پیامک با وی صحبت کنید و اگر ضرورت تماس تلفنی بود از طریق پیامک اجازه بگیرید. * هیچ رابطه ای را چه کاری و چه عاطفی با پیامک آغاز نکنید و با پیامک به پایان نرسانید. وقتی تمام شکل گیری یا پایان رابطه در چند کاراکتر خلاصه می شود، هر یک از طرفین باقی ماجرا را بر اساس مفروضات خود، تحلیل خواهد کرد. * زمان مناسبی برای ارسال پیامک انتخاب کنید و از مزاحمت های شبانه به شدت پرهیز کنید. *در یک جلسه ی رسمی و حتی یک مهمانی، برای ارسال پیامک یا پاسخ دادن به پیامک دیگران اجازه بگیرید. این کار درستی نیست که در حضور دیگران، ناگهان سر خود را داخل موبایل خود فرو کنید! *زمانی که پاسخ پیامک خود را چند روز بعد دریافت می کنید شما هم در پاسخ ظرف چند ثانیه پیامک ارسال نکنید و موقعیت خود را در نظر بگیرید.

بیوگرافی
آمیخته ای از علم و صنعت
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی