علم و صنعت

آمیخته ای از علم و صنعت

مهندس فضایی ناسا کاشت 1 میلیارد درخت + تصاویر

صبا ۲ ماه پیش

یکی از مهندسان ناسا، با ارائه طرح نوآورانه و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، توانایی کاشت 36000 اصله درخت را در یک روز کاری محقق ساخته است. این دستاورد فوق‌العاده، بدون نیاز به نیروی کار انسانی، نشان‌دهنده پتانسیل بالای فناوری‌های جدید در افزایش بهره‌وری و توان اجرایی پروژه‌های گسترده در حوزه محیط زیست و توسعه پایدار است. این رویکرد نوین، قابلیت گسترش و بکارگیری در طیف وسیعی از فعالیت‌های مرتبط با کاشت و نگهداری درختان را دارا می‌باشد.

ابتکار مهندس ناسا برای پرورش و کاشت درخت با هواپیمای بدون سرنشین

جنگل زدایی یکی از بحران های نگران کننده محیط زیست در عصر جدید است. این مسئله نابودی سالانه 6. 5 میلیارد درخت را به همراه دارد که تهدیدی برای زندگی انسان ها و از بین رفتن محیط زیست است. با توجه به این موضوع، جایگزینی این همه درخت کار مشکلی است و به جرات خارج از توانایی های نیروی انسانی است، زیرا کاشت دوباره میلیاردها درخت هزینه ی بالایی را در کنار نیروی کار بالا نیاز دارد. در این راستا، ابتکار مهندس ناسا برای پرورش و کاشت درخت با هواپیمای بدون سرنشین می تواند راه حل مناسبی برای مقابله با این بحران محیطی باشد.

یک کمپانی برنامه ی عظیمی برای حل این بحران ارائه داده است ، طرحی که با استفاده از تکنولوژی اجرا خواهد شد." لارن فلچر" یکی از مهندسان سابق ناسا طرحی به نام " یک میلیارد درخت در یک آن (زمان) " را آغاز کرده است.

مهندس ناسا

طرح مهندس ناسا برای کاشت درخت

وی با استفاده از هواپیمای بدون سرنشین طرحی را اجرا خواهد کرد که پروسه ی کاشت و رشد گیاه - درختان را با 15 درصد هزینه ی کاشت درخت به روش سنتی انجام دهیم. به گفته ی این دانشمند با این روش روزانه 36000 بوته ی درخت کاشت می شود.کاشت درختان یک فرایند چند مرحله ای است. برای شروع، هواپیماهای بدون سرنشین ثابت بالدار بالا منطقه پرواز وبعد از ارزیابی توپوگرافی، مواد مغذی آن ، و تنوع زیستی در اصل ، پتانسیل برای توانبخشی را تکمیل می کند.

پرورش و کاشت درخت

طرح مهندس ناسا برای پرورش و کاشت درخت توسط هواپیمای بدون سرنشین

بیوگرافی
آمیخته ای از علم و صنعت
آرشیو موضوعی