بهترین نکات برای کاربران گوشی های موبایل
امروزه استفاده از تلفن همراه و موبایل به بخش جدایی ناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شده است. در استفاده از این ابزار ارتباطی، نکات و ملاحظات بسیار مهمی وجود دارد که همه افراد در جامعه باید از آن پیروی و رعایت نمایند. این نکات و اصول مربوط به چگونگی استفاده صحیح، مناسب و مسئولانه از تلفن همراه میباشد تا ضمن بهرهمندی از مزایای آن، از آثار و تبعات منفی احتمالی نیز پیشگیری شود. رعایت این موارد از سوی تمامی شهروندان میتواند در ارتقای فرهنگ استفاده صحیح از تلفن همراه در جامعه نقش مؤثری ایفا نماید.
چند نکته برای رعایت سلامت و استفاده از گوشی موبایل
همانطور که میدانید با گسترش فضای مجازی و کاربرد زیاد اینترنت در زندگی روزمره ما، ساعات بسیار زیادی از زندگیمان را پای تلفن همراه میگذرانیم. این موضوع ممکن است به تدریج باعث شود که طلاییترین زمان انجام کارهای مهم خود را از دست بدهیم. همچنین ممکن است به قدری دچار تکرار و اعتیاد به گوشی شویم که ناخودآگاه در دورهمیها نیز نتوانیم برای چند دقیقه آن را کنار بگذاریم. در نهایت، این موضوع ممکن است با اعتراض اطرافیان ما مواجه شود.
بنابراین برای اینکه مدیریت درستی از استفاده از تلفن همراه داشته باشیم حتما باید با انجام یک سری ترفند ها یاد بگیریم که به طور مناسب از این وسیله استفاده کنیم تا زندگی و برنامه هایمان را دچار اختلال نکند. در این بخش از نمناک به چند مورد از این ترفند ها اشاره خواهیم کرد با ما همراه باشید تا این مطلب جالب و کاربردی را بخوانید.
اعلان برنامه های غیر ضروری را خاموش کنید
هر بار که اعلانی به صدا در می آید به عنوان محرکی برای ما عمل می کند تا فوراً تلفن هایمان را برداریم. خاموش کردن اعلانها باعث می شود دائماً برای بررسی آنچه در حال وقوع است تحت فشار نباشیم. اگر لازم است فقط اعلانها را برای چت روشن بگذارید تا پیامهای مهم را از دست ندهید.
رنگ خاکستری را تنظیم کنید
تنظیم تلفن در مقیاس خاکستری می تواند به شما کمک کند تعداد دفعات بررسی آن را کاهش دهید. این توصیه از تریستان هریس، یک متخصص طراحی که سابق در گوگل یکی از بنیانگذاران مرکز فناوری انسانی بود، آمده است.
دلیل این امر این است که رنگهای خاصی که توسط برنامهها استفاده میشود، مانند قرمز و آبی روشن، ناخودآگاه ما را هیجان زده و ترغیب میکنند تا گوشیهایمان را چک کنیم.با تنظیم مقیاس خاکستری، چنین محرک هایی را از دست می دهید.
تلفن خود را دور از دسترس قرار دهید
مدتی را به صورت فیزیکی جدا از تلفن خود بگذرانید. زمانی که در باشگاه ورزش می کنید ابتدا گوشی را داخل کیف قرار دهید و زمانی که در اطراف محله هستید، تلفن خود را در خانه بگذارید. پس از مدتی، ممکن است با این ایده که زمان بیشتری را جدا از گوشی بگذرانید، احساس راحت تری داشته باشید.
دستگاه خود را خارج از اتاق خواب شارژ کنید
مطمئن شوید که تلفن شما دور از دسترس است یا در اتاق دیگری قرار دارد. این باعث میشود که اول صبح قبل از بلند شدن از رختخواب آن را چک نکنید.
میانبرهای برنامه را روی صفحه اصلی قرار ندهید
با چنین دسترسی سریع به این برنامهها وسوسه میشوید دائماً چک کنید. در عوض، فقط برنامه مهم را روی صفحه اصلی نگه دارید و سایر برنامه ها را به صفحات پشتی منتقل کنید. به این ترتیب، باید نام برنامه را تایپ کرده و هر زمان که میخواهید آن را راهاندازی و جستجو کنید که ممکن است برای منصرف کردن شما از استفاده آن کافی باشد.
کنترل تلفن خود را دوباره به دست آورید
اگر چندین بار در روز گوشی خود را چک می کنید، نگران نباشید این تقصیر شما نیست. برنامههای زیادی بهویژه رسانههای اجتماعی طراحی شدهاند تا توجه شما را به خود جلب کنند هر چند، متأسفانه یک جنبه منفی برای همه این ارتباطات وجود دارد.
مطالعه ای نشان داد افرادی که میانگین زمان نمایش صفحه نمایش طولانیتری دارند و کسانی که از تلفن خود نزدیک به زمان خواب استفاده میکنند، کیفیت خواب پایینتری دارند همچنین استفاده از تلفن در ساعات اولیه صبح، می تواند شانس ابتلا به مسائل روانی مانند افسردگی، اختلال دوقطبی و روان رنجوری را افزایش دهد.
در حالی که تلفن بدون شک در زندگی روزمره ما مهم است همه ما باید بپذیریم که نباید برای به خطر انداختن سلامتی خود چنین هزینه گزافی را بپردازیم. زمان آن فرا رسیده است که برای استفاده بهتر و سالم تر با تلفن هایمان گام هایی برداریم.