علم و صنعت

آمیخته ای از علم و صنعت

افزایش کارایی انرژی با ساخت نخستین بزرگراه برقی

صبا ۱۶ روز پیش

اقدام نوآورانه و کاربردی توسط شرکت های زیمنس و اسکانیا برای ساخت اولین بزرگراه برقی در حال انجام است. هدف از این پروژه، تلاش برای کاهش هرچه بیشتر استفاده از سوخت های فسیلی است. این اقدام نشان دهنده تلاش این شرکت ها برای کمک به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی های ناشی از سوخت های فسیلی می باشد. این طرح گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت های حمل و نقل پاک و پایدار به شمار می رود.

ساخت نخستین بزرگراه برقی برای کاهش مصرف سوخت یک اقدام نوآورانه است که توسط شرکت های زیمنس و اسکانیا معرفی شده و در حال پیاده سازی می باشد. این پروژه با هدف کاهش مصرف سوخت و بهبود کارایی حمل و نقل در این مسیر در دست اجرا قرار دارد. این بزرگراه برقی به عنوان یک راه حل پایدار و دوستدار محیط زیست برای آینده حمل و نقل در نظر گرفته می شود.

ساخت اولین بزرگراه برقی برای کاهش مصرف سوخت اقدام جدیدی است که از سوی دو شرکت زیمنس و اسکانیا مطرح شده است و در حال راه اندازی می باشد.

بسیاری از کارشناسان محیط زیست تاکید می کنند که استفاده از سوخت های فسیلی مانند بنزین، گازوئیل یا گازهای تصفیه شده برای محیط زیست زیان آور است. به همین دلیل کارشناسان محیط زیست و دولت ها همیشه مردم را به استفاده از وسایلی مانند دوچرخه یا وسایل نقلیه عمومی در شهرهای بزرگ تشویق می کنند. اما در حال حاضر اغلب وسایل مسافربری و حمل و نقل کالا با سوخت فسیلی کار می کنند.

اخیرا شرکت آلمانی زیمنس و شرکت خودروسازی سوئدی اسکانیا تصمیم دارند نخستین بزرگراه برقی سریع السیر «eHighway» در جهان بسازند. این دو شرکت هم اکنون با این ابتکار اولین بزرگراه برقی سریع السیر جهان را آزمایش می کنند. متخصص در زمینه نوآوری های تکنولوژی، برای ساخت این بزرگراه یک جاده آزمایشی که با سیستم برقی کار می کند، به طول 1.2 مایل برابر 2 کیلومتر در سوئد درنظر گرفته شده و شامل یک سری کابل هایی است که از بالای جاده کشیده شده تا کامیون های مجهز به تجهیزات برقی مناسب به آن وصل شوند.

اولین بزرگراه برقی

اسکانیا

این بزرگراه برقی سریع السیر که به ابتکار و همکاری دو شرکت «زیمنس و اسکانیا» راه اندازی خواهد شد تا کامیون ها با غیرفعال کردن موتور سوختی خود به استفاده از انرژی برق ارزان و تمیز روی آورند، این نوع وسایل نقلیه در پایان مسیر برق کشی موتور سوخت فسیلی (گازوئیل یا بنزین) خود را فعال می کنند. در همین حال کلایس اریکسون رئیس شرکت اسکانیا با تایید این خبر گفت:«این طرح گام مهمی به سوی استفاده از انرژی تمیز به جای سوخت های فسیلی است که باعث آلودگی محیط زیست می شوند». این پروژه از این جهت حایز اهمیت است که باعث خواهد شد یک سوم آلودگی های ناشی از مواد سوختی وسایل حمل و نقل مانند دی اکسید کربن را در سوئد کاهش دهد. مدیران این دو شرکت سوئدی و آلمانی می گویند در صورت بازده مثبت این شبکه حمل و نقل احتمالا چنین روشی در دیگر کشورهای جهان به کار گرفته خواهد شد. زیرا هم از لحاظ مصرف انرژی و هم سرعت نیز وضعیت بهتری را نسبت به دیگر سوخت های فسیلی فراهم می آورد.

بیوگرافی
آمیخته ای از علم و صنعت
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی