علم و صنعت

آمیخته ای از علم و صنعت

"گوگل" تحت مالکیت آلفابت قرار گرفت

صبا ۲ ماه پیش

شرکت عظیم "گوگل" با تمام جایگاه ممتاز و شکوه خود به مجموعه هلدینگ آلفابت پیوست. این خبر موجی از شگفتی و سرگردانی را در میان جهان فناوری و بازار سرمایه وال استریت برانگیخت و می توان آن را به منزله انقلابی بزرگ در روند فعالیت های این شرکت بزرگ تلقی کرد. این پیوستن گوگل به هلدینگ آلفابت، دگرگونی چشمگیری را در ساختار و حوزه های فعالیت این غول عرصه فناوری اطلاعات به وجود آورده است.

گوگل تحت تغییرات قرار گرفته است

شرکت بزرگ گوگل به دلیل تغییرات مدیریتی و به منظور توسعه و ارتقای کیفیت بیشتر به هولدینگ آلفابت پیوست.

لری پیج، از بنیانگذاران گوگل امروز طی پستی روی وبلاگ رسمی این شرکت از تغییرات بزرگ و اساسی در ساختار آن خبر داد. بر اساس این پست اکنون ساندر پیچای، عهده دار سمت مدیر عاملی کمپانی ساکن مانتین ویو -گوگل- شده و سرگی برین و پیج به صورت مشترک مالک و موسس شرکت هولدینگ جدیدی با عنوان آلفابت (Alpabet) خواهند بود. این تغییرات بزرگ در ساختار گوگل به منظور توسعه و ارتقای کیفیت بیشتر محصولات و خدمات این شرکت انجام شده است. گوگل به عنوان یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین شرکت های فناوری در جهان همواره در حال تحول و پیشرفت است و این تغییرات ساختاری می تواند به بهبود و ارتقای عملکرد این شرکت در آینده کمک کند.

گفتنی است برین و پیج که حالا لقب مدیرعاملی هولدینگ مورد اشاره را یدک می کشند، همزمان و از دور بر گوگل و سایر زیر مجموعه های وابسته اش مانند پروژه ی بهبود زندگی Calico و یا سیستم تحویل مرسوله ی Wing نظارت هایی کلی خواهند داشت.

علاوه بر آنچه ذکر شد آلفابت بسیاری از ایده ها، عملیات ها و منابع اولیه و جانبی گوگل را نیز مدیریت خواهد نمود، برای هر یک از آنها مسئولان و مدیرانی جداگانه تخصیص خواهد داد و آنها را بدل به بخش هایی مجزا خواهد کرد. بر طبق سازماندهی تازه صورت پذیرفته ساندر پیچای هم اکنون در راس کمپانی موسوم به غول دنیای جستجوهای اینترنتی قرار گرفته و تنها واحد های جستجو، تبلیغات، نقشه، پلی استور، یوتیوب و اندروید (همگی محصولاتی مبتنی بر اینترنت هستند) تحت فرمانش هستند.

به زبان ساده تر دیگر بخش ها و واحد های باقی مانده از این به بعد از پیکره اصلی گوگل جدا شده و به زیر دسته آلفابت تبدیل می گردند.

طبق اسناد و مدارک رسمی موجود، تغییر ساختار، در ساز و کارهای مالی گوگل نیز دگرگونی هایی را پدید آورده؛ از این پس سهام پیشین این کمپانی در بازار با یک پله ارتقا و به شکلی برابر نقش سهام هولدینگ آلفابت را عهده دار خواهند شد، که البته همین امر سبب گشته این سهام در فاصله ی کوتاهی از انتشار خبر با 4 درصد افزایش ارزش مواجه گردند.

لری پیج در توضیح آنچه اتفاق افتاده نوشته است:ما به جد باور داریم با گذر زمان کمپانی ها عادت می کنند تا روند و روتینی تکراری را با آسایش و آرامش و به صورت مداوم دنبال نمایند و از هر گونه تغییری پرهیز کنند. اما در دنیای تکنولوژی که ایده های انقلابی سبب پدید آمدن اتفاق بزرگ بعدی می شوند، برای موفقیت باید از منطقه ی آرامش و آسایش به دور بوده و دائماً خود را با چالش های جدید مواجه کنید.

مدیر گوکل

تغییر نام گوگل بهشرکت آلفابت

در حالیکه خبر فوق الذکر بازار وال استریت و دنیای تکنولوژی را در بهت و حیرت قرار داده، ولی نمی توان کتمان کرد که رویکرد یاد شده و تغییر ساختار انجام گرفته از اندکی قبل قابل پیش بینی بودند. پیج و برین طی سال های اخیر هر دو بیش از هر زمان دیگری به ایده ها و پروژه های آینده نگارنه و جاه طلبانه تمایل نشان داده اند و گوگل اکس و آنچه که در آن می گذرد نمودی از رفتارها و خواسته های اخیر این دو نفر به حساب می آید.

آلفابت اکنون به لری و سرگی فرصت می دهد تا ضمن حفظ دیدگاه هایشان تمرکز مجموعه های سود ده و فعال را از پروژه های آینده نگرانه و تحقیقاتی مجزا نگه داشته، مرزهای مابین آنها را مشخص تر نموده، هر یک را بسیار ساده تر از گذشته مدیریت و نظارت کنند و منابع را به شکل منطقی تری مابین شان تقسیم نمایند.

در سازماندهی کنونی هدف این است که هسته های اصلی کمپانی که بازدهی خوبی دارند بهتر و بیشتر بهبود یافته و پیشرفت کنند و در پس پرده و بدون ایجاد اختلال و حواس پرتی برای قسمت های مذکور، ایده های در حال توسعه و اتفاق بزرگ بعدی آهسته و پیوسته رقم بخورد.

پیج می گوید:“از آغاز ما همواره اشتیاق بالایی برای انجام کارهایی بیشتر داشته ایم؛ انجام کارهای بیشتر و با معناتر، آنهم تنها با منابعی که در اختیار داریم و این اشتیاق هنوز هم پا برجاست.

بیوگرافی
آمیخته ای از علم و صنعت
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی