علم و صنعت

آمیخته ای از علم و صنعت

چگونه سرعت آپلود را بهبود بخشیم؟ + راهکارهای کاربردی و سریع

صبا ۱۷ ساعت پیش

بروز مشکل و کندی سرعت در حین آپلود فایل های مختلف، یکی از مشکلات شایع و رایج است که کاربران در محیط های دیجیتال با آن مواجه می شوند. با این حال، با استفاده از تعدادی روش و راهکار های ساده و کاربردی، می توان این مشکل را برطرف نمود و سرعت آپلود فایل ها را به میزان قابل توجهی افزایش داد. بدین منظور، اتخاذ تدابیری همچون بررسی اتصال اینترنت، بهینه سازی تنظیمات مرورگر و سیستم عامل، محدود کردن میزان آپلود همزمان و دیگر تکنیک های کاربردی، می تواند نقش موثری در رفع کندی سرعت آپلود و تسریع فرآیند انتقال فایل ها ایفا نماید.

زیادسازی سرعت بارگذاری

بارگذاری یا آپلود، یکی از مهمترین قابلیت هایی است که ما روزانه از آن استفاده می‌کنیم. برای مثال، به اشتراک‌گذاری عکس، فیلم یا موسیقی ساده با دوستان در بستر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، در واقع به معنای بارگذاری آن محتواست و سپس دوستان می‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند. همچنین در طول تماس تصویری، تصویر شما بارگذاری می‌شود و برای داشتن مکالمه تصویری بدون مشکل، نیاز به سرعت بارگذاری بالایی دارید. بنابراین، اگر احساس می‌کنید با مشکل سرعت بارگذاری مواجه هستید، در این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک، راهکارهای متعددی را برای شما معرفی کرده‌ایم. همراه ما باشید تا این مشکل را برطرف کنید.

مشکل آپلود

چرا سرعت آپلود من پایین است؟

اگر بخواهیم بصورت کلی و یکجا در این مورد توضیح دهیم، لازم به ذکر است سرعت آپلود به موارد متعددی متکی می باشد و از این رو دلیل کندی سرعت آپلود، صرفا یک یا دو مورد نمی باشد. از مهم ترین دلایل کندی سرعت آپلود می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛

1. بروز مشکل در اتصال به اینترنت

اولین و مهمترین دلیلی که در میان کاربران شایع است، بروز برخی مسائل در اتصال به اینترنت می باشد که این موضوع به دو دسته تقسیم می شود. بخش اول، بروز مشکل از سمت شما باشد. بدین معنا که ممکن است در اتصالات شما قطع و وصلی و یا هر مشکل دیگری رخ داده باشد که اگر احساس می کنید مشکل از شما می باشد، اتصالات را بررسی کنید و یا از ابتدا مسیر اتصال را پیش ببرید. اما بخش دوم، بروز مشکل از سمت ارائه دهنده سرویس اینترنت شما است که برای اطلاع از این موضوع می بایست با ارائه دهنده سرویس تماس بگیرید و مشکل را پیگیری کنید.

مشکل اتصال اینترنت

2. اتصال همزمان چندین دستگاه

زمانیکه شما یک مودم را خریداری می کنید، بر روی باکس آن برای مثال نوشته شده است که 22 دستگاه بصورت همزمان می توانند به مودم فلان متصل شوند. گرچه این موضوع اهمیت دارد اما موضوع مهمی که اهمیت آن بیشتر است این می باشد که شما اینترنت با سرعت 8 مگابایت خریداری کرده اید و این اینترنت نهایتا می تواند با بهترین سرعت از 5 کاربر پشتیبانی کند و اما تصور کنید زمانیکه 22 کاربر همزمان به چنین مودمی متصل می شوند، قطعا در آن تداخل ایجاد خواهند کرد و در نهایت کاربران شاید حتی قادر به آپلود یک عکس چند کیلوبایتی هم نباشند.

3. وجود بدافزار در گوشی و کامپیوتر

اگر مشکل شما طبق دو مورد اول نیست، به احتمال زیاد بدافزارها و فایل های ویروسی دستگاه شما را تسخیر کرده اند و شما نمی توانید فایل های دلخواه خود را آپلود کنید. از این رو توصیه می شود اقدام به نصب آنتی ویروس قدرتمند با لایسنس معتبر که می توانید از فروشگاه های معتبر آنلان خریداری کنید، کامپیوتر و یا گوشی خود را ویروس کشی کنید. همچنین اگر فایل های موجود در کامپیوتر برای شما اهمیت ندارند، حتی می توانید ویندوز جدید را نصب کنید تا بدافزارهای موجود در کامپیوتر شما حذف شوند.

بدافزار

4. آپدیت نبودن برنامه و درایورها

قبل از توصیف هر موردی بهتر است با معنای دقیق آپدیت آشنا شویم و برای خودمان مرور کنیم. زمانیکه برای برنامه X، آپدیتی منتشر می شود، می تواند شامل تغییراتی در طراحی، عملکرد، قابلیت ها و... باشد. اما مهم ترین چیزی که در آپدیت مهم می باشد، این است که باگ های قبلی برنامه X در نسخه جدید عیب یابی و رفع می شوند. از این رو اگر برنامه آخرین بار یک سال پیش آپدیت کرده اید، باید مجددا آنرا آپدیت کنید تا اگر باگی در آن بود، رفع شود و توصیه می شود حداقل برنامه هایی که از آنها استفاده بیشتری دارید را با بروزرسانی جدید، آپدیت کنید.

5. اجرای همزمان چند برنامه آنلاین

زمانیکه شما چندین برنامه آنلاین را بصورت همزمان استفاده می کنید، میزان اینترنت دریافتی دستگاه شما میان این برنامه ها تقسیم می شود. برای مثال اگر 6 برنامه همزمان فعال دارید، اینترنت شما بین این 6 برنامه تقسیم خواهد شد و بر روی سرعت دانلود و آپلود تاثیر خواهد گذاشت. از این رو توصیه می شود که برنامه های باز و در حال اجرای خود را ببندید تا پهنای باند دریافتی شما تنها بر روی یک برنامه که هم اکنون در حال استفاده از آن هستید متمرکز شود.

مشکل سرعت آپلود

نحوه افزایش سرعت آپلود

اما اگر از دلایل کندی سرعت آپلود بگذریم، به رفع این مشکل میرسیم که به نسبت کار آسانی می باشد. از این رو در ادامه ما چندین روش را به شما ذکر خواهیم کرد که می توانند در این مسیر به شما کمک موثری کنند و عبارتند از؛

1. استفاده از شبکه باسیم

اگر شما از شبکه بی سیم استفاده می کنید و مشکل آپلود دارید، از قسمتی پشتی مودم گزینه Wifi را خاموش کنید و با استفاده از کابل Lan، مودم را به کامپیوتر متصل کنید تا مشکل شما رفع شود. جالب است بدانید که هم دانلود و هم آپلود با استفاده از شبکه باسیم نسبت به شبکه بی سیم سرعت بالاتری دارد.

شبکه باسیم

2. حذف کش برنامه ها

از زمانیکه شما وارد مرورگر می شوید و تا زمانیکه از آن خارج می شوید، برخی کوکی ها در پشت برنامه بصورت خودکار ایجاد می شوند که بعدها اگر شما بخواهید وب سایتی را باز کنید، ممانعت به عمل خواهد آمد و این در حالی است که نه شبکه شما مشکل دارد و نه دستگاه شما و نه اپراتور ارائه دهنده سرویس. از این رو توصیه هایی که داریم این است که یا مرورگر دومی را دانلود و نصب کنید و یا اینکه کش مرورگر خود را حذف کنید تا کوکی ها رفع و حذف شوند.

3. حذف سایر کاربران از شبکه

اگر چندین کاربر بصورت همزمان از یک شبکه استفاده می کنند، شما می توانید برای دریافت سرعت بیشتر، سایر کاربران که بصورت همزمان در حال استفاده از شبکه شما هستند را از شبکه جدا کنید و سپس تنها با یک دیوایس که برای شما است، به دستگاه متصل شوید و از نهایت سرعت استفاده کنید. با این وجود این مورد نیز یکی راه حل ها برای افزایش سرعت آپلود اینترنت می باشد.

مودم

4. حذف بدافزارها و نصب آنتی ویروس

اما یکی دیگر از مسائلی که شما برای رسیدن به سرعت آپلود بیشتر باید طی کنید، بررسی بدافزارها با استفاده از آنتی ویروس ها می باشد که شما می بایست آنتی ویروس معتبری را به همراه کد فعال سازی معتبر خریداری کنید تا به نتیجه دلخواه خود برسید.

5. تماس با اپراتور ارائه دهنده سرویس

یکی دیگر از روش هایی که شما می توانید از آن برای رفع مشکل کندی سرعت آپلود اینترنت استفاده کنید این است که با اپراتور ارائه دهنده سرویس خود تماس بگیرید و مشکل را درمیان بگذارید تا شما را نسبت به مشکلی که دارید راهنمایی کنند.

تماس گرفتن

6. بستن برنامه های اضافی

همچنین اگر چندین برنامه در حال اجرا دارید که تمامی آنها نیاز به اینترنت دارند را ببندید و صرفا برنامه ای که می خواهید در آن فعالیت کنید را اجرا نمایید تا تمام دیتای دریافتی شما تنها بر روی یک برنامه متمرکز شود.

بیوگرافی
آمیخته ای از علم و صنعت
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی