بررسی تاریخچه و محصولات اولین فروشگاه آنلاین جهان
امروزه فروشگاههای آنلاین سهم قابل توجهی از بازار کار جهانی را به خود اختصاص دادهاند. اما دلایل تاسیس اولین فروشگاه آنلاین و حقایق جذاب مرتبط با آن موضوع بسیار مهم و قابل توجهی است که شناخت آن میتواند برای شما بسیار جالب و آموزنده باشد. آگاهی از چگونگی شکلگیری و توسعه این مدل کسب و کار نوین، درک عمیقتری از روند تحول و پیشرفت فناوریهای مرتبط با تجارت الکترونیک را فراهم میآورد. همچنین آشنایی با ویژگیها و نوآوریهای اولین فروشگاه آنلاین، به شما امکان میدهد تا زمینههای توسعه و پیشرفت این صنعت را به طور دقیقتری بررسی نمایید.
حقایق جذاب و جالب درباره اولین آنلاین شاپ دنیا
تقریباً 40 سال پیش، تکنولوژی مربوط به تبادل اطلاعات الکترونیکی یا تله شاپینگ پدیدار شد و به تدریج در دنیای مدرن امروزی پیشرفت کرد. تاریخچه تجارت الکترونیکی تقریباً همزمان با تاریخچه اینترنت است. آنلاین شاپ زمانی ظهور کرد که اینترنت به طور گسترده در دسترس قرار گرفت و این مربوط به سال 1991 میباشد. این متن به طور گسترده و جامع به موضوع اولین آنلاین شاپ دنیا و تاریخچه آن میپردازد و با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، برای بهینه سازی موتورهای جستجو مناسب است.
آمازون یکی از اولین سایت های تجارت الکترونیکی در آمریکا بود که شروع به فروختن محصولات به صورت آنلاین کرد و هزاران بیزینس و تجارت، آن را دنبال کردند. راحتی، امنیت و تجربه کاربری لذت بخش درتجارت الکترونیکی دلایلی بود که به خاطرش آنلاین شاپینگ گسترش پیدا کرد که در این قسمت از نمناک قصد داریم در مورد آن بیشتر توضیح دهیم.
اولین آنلاین شاپ توسط چه کسی و چه زمانی کلید خورد؟
آنلاین شاپ در سال 1979 توسط سرمایه گذاری به نام مایکل آلدریچ در بریتانیا روی کار آمد؛ کسی که توانسته بود تلویزیون های قدیمی را تبدیل به تلویزیون های چند کاربره کند. این سیستم ها به طور جدی از سال 1980 روی کار آمدند؛ در واقع آن ها توانستند از طریق ارتباط خط تلفن روی کامپیوتر تبادلات را به وجود بیاورند که اولین بار این کار در بریتانیا، ایرلند و اسپانیا انجام شد.
این شخص آغازگر راه آنلاین شاپ بود و اختراع او یکی از اولین ابزارهای ارتباطی بود که امکان ارتباطات جمعی و تعاملی را فراهم کرد اما پرهزینه بود و تا قبل از زمانی که اینترنت گسترده تر شود، برای اکثر مشاغل از نظر مالی منطقی نبود.
مدتی بعد و در سال 1982، اولین شرکت تجارت الکترونیک جهان راه اندازی شد و این شرکت، بورس کامپیوتر بوستون (BCE) یک بازار آنلاین برای خرید و فروش کامپیوترهای دست دوم برای مردم بود.
مدتی بعد تاسیس یک کتابخانه آنلاین توسط فردی به نام چارلز استاک در سال 1992 اتفاق افتاد. او یکی دیگر از اولین کسانی بود که تجربه آنلاین شاپ را در اختیار مردم قرار داد. استفاده از این کتابخانه از طریق اینترنتِ دایال آپ بود که تقریباً سه سال قبل از پیدایش آمازون این کار را انجام داد. در سال 1994 یک فضای گسترده تر ایجاد کرد و یک سایت به نام Books.com تاسیس شد.
گسترده شدن آنلاین شاپ پس از تثبت اینترنت
در اواخر دهه 90، اینترنت به یک مرکز تثبیت شده برای ارتباطات و اتصال جهانی تبدیل شده بود. در سال 1995، محبوب ترین مرورگر وب که در آن زمان نت اسکیپ بود، حدود 10 میلیون کاربر در سراسر جهان داشت.
در همان سال ها جف بزوس، ثروتمندترین مرد جهان، آمازون را که در آن زمان به عنوان یک بازار آنلاین کتاب عمل می کرد، راه اندازی کرد. این شرکت نشانه های اولیه موفقیت را مشاهده کرد و محصولاتش ظرف 30 روز پس از راه اندازی، به 45 کشور مختلف در سطح بین المللی ارسال شد.
اولین معامله آنلاین چه زمانی اتفاق افتاد؟
در تاریخ 12 آگوست سال 1994، در روزنامه نیویورک تایمز تیتر "اینترنت باز است" به چاپ رسید که در مورد فروش بین دو دوست بود. در این تیتر خبری گفته شد که تیمی از جوانان توانسته اند در تعامل و معامله اینترنتی با استفاده از یک نسخه قدرتمند دیتا اقداماتی را به انجام برسانند که تضمین کرده است حریم شخصی افراد را به خوبی حفظ می کند.
آنلاین شاپ یا تجارت الکترونیکی به چه معناست؟
تجارت الکتریکی به معنای خرید و فروش محصولات و خدمات از طریق اینترنت است. بسیاری از افراد این کار را در طول روز انجام می دهند؛ یعنی مثلاً قبوض خود را از طریق اینترنت پرداخت می کنند و همیشه خرید های اینترنتی دارند، البته تجارت اینترنتی هم انواع و اقسام مختلفی دارد که باعث پیدایش آنلاین شاپ ها شده است.